Sari direct la conținut

Deputatul liberal Alin Ignat a demisionat din partid. „Regret că nu am plecat mai devreme din mocirla care încă își spune PNL”

HotNews.ro
Deputatul liberal Alin Ignat a demisionat din partid. „Regret că nu am plecat mai devreme din mocirla care încă își spune PNL”
Deputatul Alin Ignat Foto: Facebook - Alin Ignat

Deputatul Alin Ignat a anunţat oficial, joi seară, că a demisionat din PNL ”şi de la speranţa că oamenii buni mai au şanse în faţa imposturii şi mediocrităţii instalate în vârful partidului”. Demisia a survenit după ce Iganat a fost plasat pe poziția a patra a listei PNL Alba la alegerile pentru Camera Deputaților, loc considerat neeligibil, informează News.ro.

„Am demisionat din PNL şi de la speranţa că oamenii buni mai au şanse în faţa imposturii şi mediocrităţii instalate în vârful partidului. Modul securist în care actuala conducere a PNL Alba a înţeles să întocmească listele pentru Parlamentul României, ignorând propriile criterii şi depăşind orice limită a bunului simţ, a fost doar ultima dovadă că acest partid şi-a pierdut absolut toate reperele”, a scris, pe Facebook, Alin Ignat.

El l-a criticat în special pe șeful liberalilor din Alba, Ion Dumitrel, căruia îi impută în special faptul că a racolat persoane din alte partide care apoi au primit diverse funcții.

„În faţa decenţei, a seriozităţii şi a rezultatelor evidente, cea mai slabă conducere a PNL Alba din ultimii 30 de ani a ridicat la rang de virtute traseismul, impostura, servilismul şi mediocritatea, votând la comandă oameni din guvernele lui Dragnea, primari în conflict de interese şi promotori ai AUR şi iluştri necunoscuţi, aghiotanţi ai unui edil prea devreme umflat cu apucături de baron pesedist”, a adăugat el.

„Nu regret că nu ocup un loc pe lista PNL la parlamentare. Nu aveam ce să caut în acea oaste de strânsură. Singurul meu regret este că nu am plecat mai devreme din mocirla care cu tupeu îşi spune încă PNL”, a mai spus Ignat.

Unul dintre comentariile la postarea sa a venit de la vicepreşedintele PNL Florin Roman, care l-a întrebat pe Ignat dacă nu îi este „ruşine”. „Nu există un milimetru parcurs în viaţa asta de care să îmi fie ruşine. Nici politic, nici din alt punct de vedere”, a replicat Ignat.

INTERVIURILE HotNews.ro