Sari direct la conținut

Deputatul PNL care a votat moțiunea anti-Voiculescu: „A fost o greșeală. Sunt într-o zonă fără semnal şi foarte greu mă conectez”

HotNews.ro
Sedinta Parlament, Foto: AGERPRES
Sedinta Parlament, Foto: AGERPRES

Deputatul PNL Corneliu Olar este singurul reprezentant al Coaliției de Guvernare care a votat moțiunea împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, potrivit votului electronic afișat pe site-ul Camerei Deputaților. Liberalul spune însă că „a fost o greșeală”.

„A fost o greşeală. Am votat pe tabletă şi a fost o greşeală. Nu am apăsat pe buton şi foarte greu am accesat pentru că sunt într-o zonă fără semnal şi foarte greu mă conectez la Camera Deputaţilor. Am tot dat şi nu îmi apărea imaginea şi la vot, din greşeală am votat, dar nu intenţionat”, a declarat Corneliu Olar, pentru News.ro.

Deputații au respins miercuri moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. 161 de deputați au votat împotriva moțiunii, în vreme ce pentru au fost 140. Social-democrații au cerut în plen ca votul electronic să fie unul secret, însă propunerea a picat la vot.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro