Sari direct la conținut

Doi soți, preot reformat și asistentă medicală, s-au sinucis, în Timiș / În același județ, o femeie s-a aruncat de la etajul 10 cu copiii ei

HotNews.ro
112, Foto: Agerpres
112, Foto: Agerpres

Doi soţi din judeţul Timiş – un preot reformat și soția sa, asistentă medicală – au fost găsiţi decedaţi într-o anexă a locuinţei lor. Cei doi au lăsat şi un bilet de adio, în care au scris că sunt depresivi. Tot marți, la Timișoara, o femeie de 33 de ani s-a aruncat dintr-un bloc de zece etaje cu cei doi copii ai săi în brațe.

Cei doi erau din satul Sculia, care aparţine de oraşul Gătaia.

”Azi, în jurul orei 09:10, poliţiştii oraşului Gătaia au fost sesizaţi că un bărbat de 59 de ani şi o femeie de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiţi decedaţi la locuinţa de domiciliu. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soţi fiind găsiţi spânzuraţi într-o anexă a casei”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Bărbatul de 59 de ani era preot reformat, iar soţia lui de 53 de ani era asistentă medicală la cabinetul stomatologic din localitate, scrie News.ro. Cel care i-a găsit a fost chiar medicul stomatolog.

Cei doi soţi au lăsat şi un bilet de adio, în care au scris să sunt depresivi și că nu mai fac faţă greutăţilor vieţii.

Conform procedurilor, poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro