Sari direct la conținut

Două alerte false în Timișoara în decurs de o oră: Traficul în centrul orașului, blocat

HotNews.ro
Jandarm, Foto: Cateyeperspective | Dreamstime.com
Jandarm, Foto: Cateyeperspective | Dreamstime.com

Autoritățile din Timișoara au intervenit prima dată în cazul unei serviete metalice prezentă în Piața Unirii, iar apoi polițiștii au primit un alt apel despre o persoană care ar încerca să se sinucidă, conform publicației locale Opinia Timișoarei.

Luni, în jurul orei 11:00, Poliția Timișoara a fost sesizată printr-un apel la 112, cu privire la faptul că pe strada Paul Chinezu din centrul orașului Timișoara este amplasat un colet suspect, mai exact o servietă metalică. Strada a fost închisă rapid de jandarmi, iar trecătorilor le-a fost interzis accesul.

La fața locului s-a deplasat echipajul de pirotehniști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pentru efectuarea verificărilor specifice, conform reprezentanților IPJ Timiș, citați de publicația locală.

În urma verificărilor, autoritățile au găsit în valiză cabluri de sonorizare. 

La aproximativ o oră distanță, o altă persoană a sunat la 112 pentru că cineva vrea să se arunce de la etajul unuia dintre blocurile turn din Piața Mărăști. Polițiștii trimiși la fața locului au stabilit că a fost vorba de o altă alarmă falsă, scrie publicația locală Timiș Online

INTERVIURILE HotNews.ro