Sari direct la conținut

Dwayne „The Rock” Johnson a constatat că un muzeu l-a făcut mai alb decât e în realitate

HotNews.ro
Statuia de ceara a lui Dwayne „The Rock” Johnson, Foto: Abdullah Firas / Abaca Press / Profimedia Images
Statuia de ceara a lui Dwayne „The Rock” Johnson, Foto: Abdullah Firas / Abaca Press / Profimedia Images

Actorul american Dwayne „The Rock” Johnson a anunțat că va lua legătura cu un muzeu din Franța care a dezvelit o statuie de ceară a sa cu o nuanță a pielii mai deschisă la culoare decât cea pe care o are el în realitate, situație ce a stârnit comentarii amuzate pe rețelele de socializare, relatează Forbes.

Musée Grévin a dezvelit statuia de ceară a fostului wrestler săptămâna trecută, numeroși vizitatori postând pe rețelele de socializare fotografii alături de ea și comentarii amuzate referitoare la faptul că Johnson a fost făcut „alb”.

Johnson a relatat că a descoperit situația după ce a văzut o înregistrare video a comediantului James Andre Jefferson Jr. în care acesta ironizează statuia.

„Îl faceţi pe The Rock să semene cu David Beckham. Se pare că The Rock este pe cale să devină membru al familiei regale. Mă simt uşor jignit”, a afirmat ironic Andre Jfferson Jr., printre altele.

Deși actorul a spus că a „râs cu gura până la urechi” la glumele făcute de comediant, el le-a transmis fanilor săi într-o postare făcută pe Instagram că:

„Vreau să ştiţi că voi cere echipei mele să îi contacteze pe prietenii noştri de la muzeul Grevin, din Paris, Franţa, pentru a lucra ca să ‘aducem la zi’ statuia mea de ceară cu detalii importante şi îmbunătăţiri, începând cu culoarea pielii”.

Muzeul francez spune că a corectat statuia lui „The Rock”

Contactat luni de AFP, muzeul francez a declarat că angajații săi vor lucra non-stop la statuie pentru ca aceasta „să fie mai în concordanţă cu aşteptările fanilor” lui Johnson.

Reprezentanții muzeului au precizat că echipele vor schimba şi iluminarea statuii și că modificările vor fi finalizate până marți dimineața.

„El va veni să ne viziteze mai târziu pentru a vedea dacă mai sunt alte modificări care trebuie făcute”, a afirmat Yves Delhommeau, directorul general al muzeului parizian.

Muzeul Grevin, care primeşte anual 800.000 de vizitatori şi prezintă statui a peste 250 de celebrităţi, a provocat o mare agitaţie în 2018 când a prezentat o statuie, despre care a recunoscut că nu este foarte reuşită, a preşedintelui francez Emmanuel Macron.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro