Sari direct la conținut

Elon Musk pare să dea înapoi de la lupta cu Mark Zuckerberg: „Îmi fac un RMN la spate. S-ar putea să am nevoie de o operație”

HotNews.ro
Elon Musk si Mark Zuckerberg, Foto: MOURAD ALLILI MOURAD / Sipa Press / Profimedia
Elon Musk si Mark Zuckerberg, Foto: MOURAD ALLILI MOURAD / Sipa Press / Profimedia

Miliardarul sud-african Elon Musk a părut duminică să dea înapoi în privința luptei în cușcă pe care i-a propus-o rivalului său american Mark Zuckerberg, la doar o zi după ce anunțase că aceasta va fi transmisă în direct pe „X”, relatează Business Insider.

„Data exactă încă este în aer. Îmi fac un RMN la gât și partea de sus a spatelui”, a scris Musk pe Twitter luni dimineața, răspunzând la o postare despre faptul că Zuckerberg așteaptă confirmarea sa a datei pentru luptă.

„S-ar putea să am nevoie de o operație înainte ca această luptă să poată avea loc. Voi ști săptămâna aceasta”, a mai scris Elon Musk pe X, platforma social media pe care a cumpărat-o oficial în octombrie 2022 și a redenumit-o recent din „Twitter”.

Comentariile lui Musk au venit după ce acesta afirmase în urmă cu o zi că lupta va fi transmisă în direct pe „X”.

„Lupta Zuck vs Musk va fi transmisă în direct pe (reţeaua) X. Toate încasările vor merge la organizaţii de caritate pentru veterani”, a spus Musk într-o postare pe X duminică dimineaţă, fără a oferi alte detalii.

Nu este clar dacă acesta a făcut anunțul respectiv după ce s-a consultat cu Mark Zuckerberg în condițiile în care este puțin probabil ca șeful Meta să accepte o asemenea transmisiune în condițiile lansării recente a „Threads”, un rival pentru X/Twitter.

Înainte de acest anunț de duminică, Musk a mai afirmat pe X că „ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, pregătindu-se pentru luptă”, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că a adus greutăţile la muncă.

Întrebat de un utilizator de pe platforma X care este scopul luptei, Musk a răspuns: „Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul”.

Cum a început povestea despre lupta în cușcă dintre Musk și Zuckerberg

Vestea privind o luptă între cei doi miliardari, probabil una dintre cele mai bizare ale anului, a venit după ce pe 20 iunie un user i-a spus în glumă lui Musk pe Twitter, înainte de lansarea Threads, că nu ar trebui să se pună cu șeful Facebook, fiindcă Zuckerberg este bun la ju-jitsu.

Musk i-a răspuns acelui comentator: „Sunt gata pentru o luptă în cuşcă lol”, făcând referire la cuştile în care se desfăşoară luptele de MMA.

A doua zi, Mark Zuckerberg, care este la rândul sau un fan al artelor marţiale şi postează videoclipuri ale unor lupte, a răspuns pe Instagram cu o captură de ecran a mesajului lui Elon Musk însoţită de mesajul: „Trimite-mi locaţia”.

Musk a răspuns: „Vegas Octagon”, referindu-se la centrul în care se desfăşoară meciurile din campionatul de arte marţiale mixte (MMA).

Musk, în vârstă de 51 de ani, a crescut în Africa de Sud și a povestit că a participat la lupte de stradă, când era tânăr, dar tot el scria recent că nu face mișcare decât atunci când își prinde copiii și îi aruncă în aer”.

Musk este mult mai înalt decât Zuckerberg, având 186 cm, față de 171 cm. Zuckerberg are 39 de ani și este pasionat de ju-jitsu, câștigând și unele turnee. Se pare că este pasionat de „mixed martial arts” (MMA) și face antrenamente de ceva timp.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro