Sari direct la conținut

Fetița lovită de șoferul de 17 ani lângă Parcul Pantelimon, cu piciorul aproape amputat. Operație-maraton la Spitalul „Grigore Alexandrescu”

HotNews.ro
Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, Foto: AGERPRES
Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, Foto: AGERPRES

Fetița în vârstă de 7 ani care a fost rănită duminică în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, din Capitală de către un șofer de 17 ani a fost în operație toată noaptea, după ce a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu” cu cvasiamputatie de picior, de la nivelul coapsei.

„Ieri seară a fost adusă, de SMURD, o fetiţă de 7 ani, victima unui accident rutier, pieton, în stare gravă, intubată şi ventilată mecanic cu cvasiamputatie de membru inferior stâng, de la nivelul coapsei. Imediat s-a intrat in sala de operaţie cu echipă pluridisciplinară – anestezist, ortoped, chirurgie vasculară şi chirurgie plastică, pentru replantarea membrului. S-au refăcut: artera femurală şi toate structurile – os (numeroase fracturi) muşchi, tegument”, a transmis medicul Raluca Alexandru, de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, conform News.ro.

Operaţia a durat nouă ore. Acum fetiţa este in terapie intensivă în stare relativ stabilă, intubată şi ventilată mecanic.

Un băiat de 9 ani a fost accidentat mortal şi fetiţa de 7 ani a fost rănită duminică seară, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, de o maşină condusă de un adolescent de 17 ani. Cei doi copii erau frați, conform Observator News.

Micuții au ieșit cu trotinetele la joacă, însoţiţi de mama lor, potrivit Buletin de București.

Tânărul a fost reţinut, fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

INTERVIURILE HotNews.ro