Sari direct la conținut

Finala „Insula iubirii” 28 august 2024. Una dintre cele mai dezbătute emisiuni ale sezonului ajunge la final

HotNews.ro
Finala „Insula iubirii” 28 august 2024. Una dintre cele mai dezbătute emisiuni ale sezonului ajunge la final
Insula Iubirii, sezonul 8. Foto: Antena 1

Antena 1 difuzează miercuri seară marea finală a emisiunii „Insula iubirii”. Pagina de Media relatează că postul de televiziune organizează, cu această ocazie, un eveniment special la Berăria H din Capitală, alături de gazda reality show-ului, Radu Vâlcan, dar şi toate ispitele celui de-al optulea sezon.

„Insula Iubirii”, lider de audienţă

Potrivit Antenei 1, penultimul episod „Insula Iubirii, difuzat marți seară, s-a impus ca lider de audienţă atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, cât şi la nivel urban.

„Insula iubirii”, marea finală

Emisiunea „Insula iubirii” a fost filmată pe o insulă din Thailanda, într-un resort de lux. Timp de 21 de zile, mai multe cupluri care au vrut să-şi testeze relaţiile au trăit separat, băieţi cu băieţi şi fete cu fete, dar şi alături de ispite.

În finala „Insula iubirii” 2024, difuzată miercuri, 28 august, cele trei cupluri care au mai rămas în emisiune sunt gata să se revadă și să dea cărțile pe față. Află, în emisiunea difuzată pe Antena 1, cum vor pleca acasă cele mai urmărite cupluri ale verii.

INTERVIURILE HotNews.ro