Sari direct la conținut

Fost director de spital din Timişoara, ridicat de procurori. El este suspectat că a luat mită de la pacienţi

HotNews.ro
Fost director de spital din Timişoara, ridicat de procurori. El este suspectat că a luat mită de la pacienţi

Unul dintre cei mai cunoscuţi doctori din Timişoara şi fost manager la Spitalul Municipal, medicul Octavian Mazilu, actual şef al Secţiei Chirurgie Generală Oncologică, a fost ridicat, marţi, de poliţişti şi procurori, pentru luare de mită, relatează News.ro.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ofiţeri ai Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au organizat un flagrant în urma căruia l-au prins pe medicul Ocravian Mazilu, fost manager al Spitalului Municipal Timişoara, în timp ce ar fi luat mită de la pacienţi.

În urma unor plângeri, medicul Mazilu a fost monitorizat două luni, timp în care ar fi primit mită de la pacienţi de 20 de ori. Acesta ar fi încasat sume cuprinse între 100 şi 2.000 de lei în propriul cabinet din cadrul unităţii medicale în care activa ca şef Secţie Chirurgie Generală Oncologică.

Doctorul a fost ridicat în urma unor percheziţii şi urmează să fie audiat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro