Sari direct la conținut

FOTO Imagini cu Nelu Tătaru cu bani pe birou la prima oră. Detaliul de pe peretele cabinetului

HotNews.ro
Nelu Tataru, Foto: AGERPRES
Nelu Tataru, Foto: AGERPRES

Fostul ministru al sănătății, Nelu Tătaru, acuzat de DNA că a luat mită de la pacienți, a fost imortalizat în biroul său din Spitalul de la Huși cu mai multe sume de bani pe birou.

Imagini cu Nelu Tătaru din dosarul DNA trimis la Parlament pentru ridicarea imunității, publicate de G4Media.

Sursă foto: G4Media

Medicul chirurg are în biroul său mai multe poze cu el, inclusiv una în care poartă o mască de protecție.

Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru s-a aflat joi dimineaţă la sediul DNA Iaşi, pentru acuzaţii de luare de mită.

El ar fi primit ca mită, în decurs de 3 luni, sume de bani între 100 şi 500 de lei, precum şi alimente, de la 45 de persoane, conform DNA. Alte 27 de persoane sunt cercetate pentru dare de mită în acelaşi dosar.

Fostul ministru al Sănătății a declarat joi, la ieșirea de la DNA Iași, că este nevinovat și că nu a condiționat niciodată actul medical, potrivit News.ro.

Nelu Tătaru fost demis de la conducerea PNL Vaslui și va fi scos de pe lista partidului pentru alegerile parlamentare, joi, după ce acesta a fost ridicat de procurori de la spital.

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a trimis Parlamentului solicitarea de ridicare a imunității parlamentare a deputatului Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătății în timpul pandemiei.

Scrisoarea ministrului Justiţiei prin care se cere ridicarea imunităţii parlamentare a deputatului PNL Nelu Tătaru a fost trimisa Comisiei juridice, care are termen de depunere a raportului pana luni, 14 octombrie, ora 13.00, a decis Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, informează News.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro