Sari direct la conținut

FOTO: Parcarea de lângă Parcul Pantelimon, unde doi copii au fost loviți de mașină, unul mortal, nu are trotuar / Robert Negoiță l-a desființat ca să facă parcare

HotNews.ro
FOTO: Parcarea de lângă Parcul Pantelimon, unde doi copii au fost loviți de mașină, unul mortal, nu are trotuar / Robert Negoiță l-a desființat ca să facă parcare
Parcare Soseaua Garii Catelu 2024 -Sursa foto: Google Maps

Parcarea de lângă Parcul Pantelimon unde duminică seară un băiat de 9 ani a fost accidentat mortal şi o fetiţă de 7 ani a fost rănită, de o maşină condusă de un adolescent de 17 ani, a fost amenajată de Primăria Sectorului 3 în 2018-2019, când spațiul verde a fost desființat, iar trotuarul a fost transformat în fâșie verde. Astfel, pietonii sunt nevoiți să meargă prin parcare, printre mașini.

Parcarea a fost făcută pentru a deservi parcul acvatic construit de primarul Robert Negoiță în parc, dar și pentru cei care folosesc spațiul verde sau metroul.

Între parcare și parc există gard, dar intrările în parc, din parcare, sunt la distanță mare, astfel că pietonii ca să ajungă în parc trebuie să meargă destul de mult prin parcare.

Șoseaua Gării Cățelu 2014; Sursa foto: Google Maps
Șoseaua Gării Cățelu 2024; Sursa foto: Google Maps
Parcare Șoseaua Gării Cățelu 2024 – Sursa foto: Google Maps

Primăria Sectorului 3 avea în plan să facă și un drum prin parc, prin spatele benzinăriei deoarece acum cei care ies din parcare ajung în Șoseaua Gării Cățelu și nu pot face dreapta spre orașul Pantelimon. Lucrarea a fost oprită după ce HotNews.ro a relatat cazul.

Un copil de 9 ani a murit şi unul de 7 ani a fost rănit, duminică seară, într-un accident rutier produs în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon din Bucureşti.

Şoferul mașinii a fugit de la fața locului. El a fost ulterior identificat de poliție, fiind vorba despre un adolescent de 17 ani. Băiatul a fost reținut, a anunţat luni dimineaţa Brigada Rutieră.

INTERVIURILE HotNews.ro