Sari direct la conținut

FOTOGALERIE. „Nebunia de aur” a lui Vladimir Putin: Noi imagini din interiorul palatului construit pentru acesta la Marea Neagră, dezvăluite de echipa lui Navalnîi

HotNews.ro
Palatul lui Vladimir Putin, Foto: Georgy Alburov / Team Navalny / The Moscow Times
Palatul lui Vladimir Putin, Foto: Georgy Alburov / Team Navalny / The Moscow Times

Echipa de investigatori a lui Alexei Navalnîi, disidentul rus încarcerat de Moscova, a publicat sute de noi fotografii ale uriașului palat al președintelui Vladimir Putin de la malul Mării Negre, dezvăluirea acestuia în luna ianuarie a anului trecut ducând la izbucnirea unor proteste masive în Rusia, relatează The Moscow Times.

Închis imediat după ce a revenit în Rusia, Alexei Navalnîi a contraatacat la scurt timp după arestarea sa prin publicarea unei vaste anchete anticorupție care l-a vizat pe Putin și „palatul” pe care și l-a construit: 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 de hectare, dotat cu teren de hochei, tunele spre Marea Neagră și podgorii.

Șantierul a fost finanțat, potrivit opozantului, de apropiați ai președintelui rus, precum directorul gigantului petrolier Rosneft Igor Secin și omul de afaceri Ghenadi Timcenko.

Ancheta video a strâns rapid zeci de milioane de vizualizări pe Youtube și proteste de stradă în numeroase orașe importante din Rusia.

Kremlinul a respins acuzațiile și a denunțat un „atac” la adresa lui Vladimir Putin.

Uite cum arată interiorul palatului lui Vladimir Putin, potrivit noilor imagini publicate de echipa lui Navalnîi:

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro