Sari direct la conținut

"Fumatul ucide mai multi oameni decat Obama", sustine un afis publicitar din Moscova 

HotNews.ro

Un afis din Moscova pe care scrie ca „fumatul ucide mai multi oameni decat Obama” a devenit viral, ultima piesa dintr-un sir de actiuni de condamnare a presedintelui SUA ca un ucigas in masa, scrieThe Guardian.

Dmitri Gudkov, parlamentar liberal din opozitie, a postat marti pe Facebook o fotografie a afisului, intr-un cadru metalic si cu geam de sticla, aflat intr-o statie de autobuz de pe soseaua de centura a capitalei Rusiei.

„Fumatul ucide mai multi oameni decat Obama, desi el ucide o multime de oameni”, scrie pe afisul care il prezinta pe presedintele american fumand si transmite mesajul „nu fumati, nu fiti ca Obama”.

Gudkov scrie ca a fost „dezgustat si jenat de aceasta aparitie din Moscova”. Postarea sa a primit peste 1.300 de aprecieri, sute de comentarii pro si contra si a fost preluata de intreaga mass-media.

„In curand vor fi speriati copii cu Obama, nu cu Baba Yaga, vrajitoarea din basmele populare rusesti”, a declarat ulterior Gudkov.

Spotul publicitar nu a fost revendicat, iar primaria Moscovei a refuzat sa comenteze situatia.

Incidentul anti-Obama vine dupa ce saptamana trecuta un clip video intitulat „Stop Obama” prezenta zeci de elevi rusi care cadeau la pamant, in timp ce o fata arata o pancarta pe care scria ca „Presedintele SUA ucide 875 de oameni in fiecare saptamana”.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro