Sari direct la conținut

George Simion, replică la declarațiile făcute de Ciolacu la HotNews: „Pupătorul de Werner și ambasadori spune că sunt agent imobiliar”

HotNews.ro
George Simion, Foto: Inquam Photos / Saul Pop
George Simion, Foto: Inquam Photos / Saul Pop

Liderul AUR se întreabă pe Facebook dacă este „prea blând cu acești hoți”. Este reacția sa la declarațiile făcute de premierul Marcel Ciolacu în podcastul HotSpot, unde a spus despre partidul AUR că are „tendințe clare extremiste, cu un comportament de dealer de case și agent imobiliar”.

„Eu sunt la inundații de 5 zile și pupătorul de Werner și de ambasadori, Marcel Ciolacu, spune că sunt agent imobiliar. Poate sunt prea blând cu acești hoți?”, a scris George Simion pe Facebook. 

Marcel Ciolacu a spus astăzi, în primul episod al emisiunii HotSpot, că nu va numi un premier de la AUR, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale.

„Am spus de la început: PSD nu va face nicio alianță cu AUR, sub nicio formă. Nu e un partid politic. E un partid populist, cu tendințe clare extremiste, se vede, cu un comportament de, nu știu, dealer de case și agent imobiliar. Lucrurile sunt foarte serioase când vorbești de o guvernare și mai ales de perspectiva pe care o are România”, a susținut liderul PSD, la emisiunea politică a HotNews.ro.

INTERVIURILE HotNews.ro