Sari direct la conținut

George Simion: „Să nu credeţi exit-poll-urile. Partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se va menţine la putere"

HotNews.ro
George Simion, Foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik
George Simion, Foto: Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Liderul AUR, George Simion, a transmis duminică seară membrilor şi simpatizanţilor formațiunii sale să nu creadă rezultatul exit-poll-urilor şi a susţinut că „partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se va menţine la putere”.

De asemenea, a transmis un mesaj și către structurile de forţă, cerându-le să nu facă abuzuri şi să asigure ordinea de drept.

„A fost o zi în care partidul corupt comasat a încercat prin toate metodele să se asigure că se va menţine la putere. Vor veni nişte rezultate cu partidul corupt comasat peste 50% şi cu noi pe la 15-17%. Să nu le credeţi”, a spus Simion care şi-a început discursul înainte de ora 22.00 şi de anunţarea exit-poll-urilor.

„Partidul corupt comasat a vrut să se asigure prin toate metodele că se vor menţine la putere”, a mai afirmat liderul Alianței pentru Unirea Românilor.

„Vreau să fac un apel la toate structurile de forţă, de la servicii de informaţii până la Jandarmerie şi magistraţii. Nu faceţi abuzuri, asiguraţi ordinea de drept”, a continuat George Simion, citat de News.ro.

„Campanie nedemocratică”

Președintele AUR a mai declarat că a fost o campanie electorală nedemocratică.

„Ne aflăm la capătul unei campanii electorale nedemocratice, în care partidele aflate la putere au făcut tot posibilul pentru a pune pumnul în gura opoziţiei. Totul a fost permis în ultimele luni, de la racolare de candidaţi cărora le-au fost promise funcţii şi bani, până la intimidări, acte violente împotriva membrilor noştri”, a susţinut George Simion.

El a adăugat că ”posibilitatea lor de a frauda trebuie oprită” şi că aceşti oameni ”sunt lipsiţi de orice legătură cu oamenii”.

Conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangard, la comanda PSD-PNL, alianța PSD-PNL ar fi obținut 54% dintre voturile exprimate la alegerile europarlamentare.

Pe locul al doilea, conform sondajului, se situează AUR, care ar fi obținut 14%. Rezultatele exit-poll-ului sunt valabile pentru ora 20:30.

Candidatul AUR la Primăria Capitalei, Mihai Enache, ar fi obținut 4%, conform aceluiași exit-poll. AUR ar fi obținut 10% la Consiliul General al Municiupiului București.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro