Sari direct la conținut

Grav accident rutier în Timiș. Trei persoane au murit după ce mașina lor s-a izbit de un gard

HotNews.ro
Politie cu girofar, Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
Politie cu girofar, Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite sâmbătă dimineaţă, în localitatea Tomnatic, din judeţul Timiş, după ce un bărbat a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit trei arbuşti ornamentali şi s-a oprit în gardul unui imobil. Şoferul vehiculului se află printre cei decedaţi, informează News.ro.

”La data de 29.06.2024, în jurul orei 04:40, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a condus un autoturism pe DJ 692B dinspre DN 6 înspre centrul comunei Tomnatic, iar la trecerea la nivel cu calea ferată, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus de mers, a lovit trei arbuşti ornamentali, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil”, anunţă IPJ Timiş.

În urma accidentului, şoferul şi alţi doi bărbaţi, în vârstă de 47 şi 62 de ani, au decedat. Alţi doi tineri, pasageri în acelaşi autoturism, în vârstă de 21 şi 27 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii acestui accident.

INTERVIURILE HotNews.ro