Sari direct la conținut

Guvernul nu vrea sa comunice nimic despre intalnirea dintre Viorica Dancila si Frans Timmermans/ Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu am niciun comentariu

HotNews.ro

Guvernul nu doreste sa transmita nimic despre intalnirea de joi dintre premierul Viorica Dancila si Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Intrebat de jurnalisti de ce la inceputul sedintei de Guvern, premierul nu a facut nicio referire la aceasta intalnire, care se incheiase cu cateva minute inainte, purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a spus ca nu are niciun comentariu de facut. Acelasi lucru a raspuns si cand a fost intrebat daca Executivul va emite macar un comunicat de presa.

La insistentele jurnalistilor, Nelu Barbu a mai spus ca nu are mandat sa vorbeasca despre acest subiect. Dupa alte insistente, purtatorul de cuvant a afirmat ca au fost luari de pozitii in spatiul public din partea Guvernului de-a lungul timpului si nu sunt altele suplimentare. „Stiti foarte bine ca au fost intalniri de-a lungul timpului, au fost tot felul de luari de pozitii in spatiul public din partea Guvernului. Nu am nimic suplimentar”, a spus Nelu Barbu.

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a efectuat joi o vizita in Bucuresti, intalnindu-se cu premierul Viorica Dancila, cu presedintele Klaus Iohannis, cu sefii partidelor de la putere si sefii partidelor din opozitie. Toti acestia au transmis comunicate sau au facut declaratii, cu exceptia premierului.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro