Sari direct la conținut

VIDEO HBO a anunțat în sfârșit când apare unul dintre cele mai așteptate seriale ale sale de anul acesta

HotNews.ro
VIDEO HBO a anunțat în sfârșit când apare unul dintre cele mai așteptate seriale ale sale de anul acesta
Colin Farrell într-o secvență din serialul „The Penguin” (Pinguinul), FOTO: HBO Max / Backgrid UK / Profimedia Images

Televiziunea americană HBO a anunțat luni că „The Penguin” (Pinguinul), seria sa spin-off bazată pe „The Batman” și unul dintre cele mai așteptate seriale rămase să apară în 2024, va avea premiera în luna septembrie.

„Gotham City va fi lovit de un nou val de crimă organizată odată cu lansarea mult așteptatului serial Pinguinul (‘The Penguin’). Începând cu 20 septembrie, fanii universului DC vor avea ocazia să pătrundă în lumea întunecată și complexă a unuia dintre cei mai fascinanți antagoniști ai lui Batman”, a anunțat Warner Bros. Discovery, conglomeratul media care deține HBO, într-un comunicat remis luni presei.

Serialul va avea 8 episoade, ele urmând să fie lansate săptămânal după 20 septembrie în fiecare zi de vineri pe platforma de streaming Max, cea care a înlocuit recent acum defuncta HBO Max și în România.

Serialul, dezvoltat de Lauren LeFranc (Agents of SHIELD), continuă povestea începută în filmul „blockbuster” Batman („The Batman”) din 2022. Pinguinul se va învârti în jurul personajului Oz Cobb, interpretat de Colin Farrell, și ascensiunea sa pentru a deveni unul dintre cei mai emblematici răufăcători ai universului DC.

Sarah Aubrey, șefa pentru producții a HBO Max, a dezvăluit încă din noiembrie 2022 că serialul va fi o „punte” între filmul lansat cu 2 ani în urmă și The Batman 2, așteptat în 2025.

Transformare uimitoare a lui Colin Farrell pentru serialul HBO, la fel ca în filmul „The Batman”

Pe lângă Farrell, în serial vor mai juca Cristin Milioti (care o joacă pe Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) și Theo Rossi (Dr. Maroni).

Farrell va fi unul dintre producătorii executivi ai serialului, alături de Dylan Clark, LeFranc și Matt Reeves, regizorului filmului The Batman.

HBO a lansat duminică un nou trailer pentru The Penguin, unul care subliniază transformarea radicală a lui Colin Farrell pentru rol:

Pinguinul este unul dintre cele mai așteptate seriale produse de HBO care urmează să apară în a doua jumătate a lui 2024, alături de Dune: Prophecy, primul serial dune făcut vreodată.

HBO a anunțat recent că Dune: Prophecy va avea premiera în luna noiembrie, însă nu a dezvăluit data exactă.

Ca întotdeauna, poți citi mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în rubrica Nerd Alert de weekendul acesta:

INTERVIURILE HotNews.ro