Sari direct la conținut

VIDEO Incendiu puternic la o casă părăsită din Sectorul 3 / Au fost degajări mari de fum. Bucureștenii din zonă, avertizați prin Ro-Alert

HotNews.ro
VIDEO Incendiu puternic la o casă părăsită din Sectorul 3 / Au fost degajări mari de fum. Bucureștenii din zonă, avertizați prin Ro-Alert

Un incendiu violent a izbucnit duminică la o casă părăsită situată în Sectorul 3 al Capitalei. Din cauza degajărilor mari de fum, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației din zonă. Potrivit pompierilor, nu au fost identificate victime pănă la acest moment.

UPDATE 18:30 – Incendiul a fost lichidat. 40 de persoane dintr-un imobil învecinat au fost evacuate

ISU Bucureşti-Ilfov anunță că incendiul a fost lichidat, iar pe parcursul acţiunii de stingere a focului au fost evacuate 40 de persoane dintr-un imobil învecinat, pentru a preveni intoxicarea lor cu fum.

Potrivit pompierilor, suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Incendiu violent, cu degajări mari de fum

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a anunțat duminică după-amiază într-un comunicat că pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită, pe strada Fruntaș Constantin Tudor din Sectorul 3 al Capitalei.

„La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, fapt ce a impus remiterea unui mesaj Ro-Alert pentru avertizarea populației”, informează ISU, precizând că, în momentul de față, incendiul este localizat.

De asemenea, pompierii precizează că, până la acest moment, nu au fost identificate victime.

Potrivit ISU, au fost alertate șapte autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD.

Mesaj Ro-Alert: „Evitați zona”

Autoritățile au emis de asemena un mesaj Ro-Alert, bucureștenii fiind sfătuiți să ocolească zona:

  • „Incendiu major cu degajări mari de fum produs la o clădire civilă în zona bulevardului Basarabia din Capitală. Ocoliți/ evitați zona. Lăsați libere căile de acces pentru forțele de intervenție. Respectați recomandările dispuse de autorități”.
INTERVIURILE HotNews.ro