Instituto Cervantes din Bucuresti organizeaza un atelier de gastronomie: paella valenciana si sangría
Instituto Cervantes din Bucuresti, cu sprijinul “Selecciona Hub” si al restaurantului “La Finca by Alioli” organizeaza un atelier de gastronomie in care Anne Marie Pasare si Eduardo García del Amo, reprezentatul cramelor spaniole care ofera vinurile pentru atelier, ne vor arata cum sa pregatim o buna paella valenciana, bine acompaniata de o Sangría Cava.
Participantii vor degusta felul pregatit la cina cu care se incheie procesul de invatare.
Date si orar:
1. Miercuri, 11 martie (17.00 h – 19.30)
2. Miercuri, 25 martie (17.00 – 19.30)
Loc: Restaurante “La Finca by Alioli”, Str. Grigore Alexandrescu 77
Pret: 150 lei
Numar maxim de cursanti: 15
Inscrieri si rezervari de loc: cult3buc@cervantes.es sau tel. 021 210 27 37
Secretariatul de Cursuri al Instituto Cervantes
Limba: spaniola si româna
Data-limita de inscrieri: 10 martie pentru atelierul din data de 11 martie, respectiv 24 martie pentru atelierul din 25 martie