Sari direct la conținut

Ionel Ganea și-a bătut un vecin, potrivit unor surse judiciare / De la ce a pornit conflictul

HotNews.ro
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com
Mașină de poliție, Foto: © Vlad Ispas | Dreamstime.com

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a anunţat, vineri, că a emis ordin de protecţie provizoriu împotriva unui bărbat de 51 de ani care şi-ar fi agresat fizic un vecin. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că bărbatul la care se face referire ar fi fostul fotbalist Ionel Ganea.

„În temeiul unei sesizări formulată în data de 4 septembrie, prin apel 112, poliţiştii oraşului Voluntari s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziţionat pe drumul de servitute către unul dintre imobile”, a transmis IPJ Ilfov printr-un comunicat de presă.

„În conformitate cu legislaţia în vigoare, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existenţa unui risc iminent, context în care, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu pe o durată de cinci zile, împotriva bărbatului de 51 de ani”, a adăugat sursa citată.

În cauză, poliţiştii oraşului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, menţionează sursa citată.

INTERVIURILE HotNews.ro