Sari direct la conținut

Kamala Harris îl provoacă pe Donald Trump la o nouă dezbatere televizată. Unde și când să aibă loc

HotNews.ro
Kamala Harris îl provoacă pe Donald Trump la o nouă dezbatere televizată. Unde și când să aibă loc
Donald Trump și Kamala Harris, în dezbaterea din septembrie 2024. Foto: Profimedia

Candidata democrată Kamala Harris l-a provocat sâmbătă pe oponentul său republican Donald Trump să participe la o nouă dezbatere televizată, organizată de CNN pe 23 octombrie, cu câteva zile înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, relatează agențiile France Presse şi Reuters, citate de Agerpres.

„Vicepreşedinta Harris este gata să-l înfrunte pe Donald Trump din nou pe scenă”, a scris echipa ei de campanie într-un comunicat.

Kamala Harris a acceptat o invitaţie din partea CNN de a participa la o dezbatere pe 23 octombrie, a precizat echipa ei.

„Donald Trump nu ar trebui să aibă nicio problemă în a fi de acord cu această dezbatere. Este acelaşi format şi organizare ca dezbaterea CNN la care a participat şi a spus că a câştigat-o în iunie, când i-a lăudat pe moderatori, regulile CNN şi ratingurile”, a declarat Jen O’Malley Dillon, şefa echipei de campanie a Kamalei Harris.

Fostul preşedinte republican a respins până acum ideea de a-şi înfrunta din nou rivala democrată înainte de alegerile din 5 noiembrie.

Echipa lui Donald Trump nu a răspuns imediat solicitărilor AFP cu privire la posibilitatea ca acesta să accepte în cele din urmă să participe la o nouă dezbatere televizată.

„Nu va exista o a treia dezbatere”, a declarat candidatul republican la mijlocul lunii septembrie, luând în calcul dezbaterea televizată pe care a avut-o deja în iunie cu preşedintele Joe Biden, pe atunci încă candidat la Casa Albă, în plus pe lângă dezbaterea sa cu vicepreşedinta Kamala Harris.

INTERVIURILE HotNews.ro