Sari direct la conținut

Lidl, replică Gen Z, după ce Aldi a ironizat costumele gimnastelor românce la Jocurile Olimpice

HotNews.ro
Lidl, replică Gen Z, după ce Aldi a ironizat costumele gimnastelor românce la Jocurile Olimpice
Amalia Ghigoarta (Romania) competes in Artistic Gymnastics Women's Team Final. Foto: Manuel Reino / Shutterstock Editorial / Profimedia

După ce compania germană de comerț Aldi a ironizat pe X costumelele gimnastelor românce de la Jocurile Olimpice, marele său rival Lidl a oferit o replică pe măsură.

Lidl a distribuit postarea inițială a AldiUK și a lăsat un răspuns ironic, din vocabularul generației Z: „Când fostul tău îți răspunde la povești în DM-uri (n.r.: mesaje private) la 2 dimineața”.

Replica vine după ce Aldi a repostat joi, pe platforma X, o poză cu echipamentul României, împreună cu mesajul „Arăți minunat în seara asta iubito -@ LidlGB”. Compania a comparat culorile steagului românesc cu cele ale lanțului de magazine rival.

Aldi este prescurtarea pentru „ALbrecht DIskont”, o companie germană de comerț cu amănuntul (retail) de tip cash and carry, înființată inițial în 1913 și numită astfel după proprietarii actuali, frații Karl și Theo Albrecht.

Lidl este un lanț internațional de supermarketuri de tip discount, originar din Germania, și este deținut de grupul Schwarz, unul dintre cele mai mari conglomerate de retail din Europa. Rețeaua Lidl operează în numeroase țări din Europa și în Statele Unite.

INTERVIURILE HotNews.ro