Sari direct la conținut

LIVE – canotaj dublu vâsle feminin, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, argint în finală la Jocurile Olimpice, după ce au condus aproape toată cursa

HotNews.ro
LIVE – canotaj dublu vâsle feminin, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar, argint în finală la Jocurile Olimpice, după ce au condus aproape toată cursa
Simona Radis și Ancuta Bodnar/Profimedia

Simona Radiş și Ancuţa Bodnar s-au clasat pe locul doi în finala de canotaj dublu vâsle feminin de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Simona Radiş și Ancuţa Bodnar au obținut medalia de argint în finala olimpică. Româncele au condus o mare parte din cursă, dar au fost întrecute de concurentele din Noua Zeelandă pe final.

Româncele au condus cursa cu 1.000 de metri înainte de final, cu un sfert de barcă avans. Sunt urmate de Marea Britanie. Pe ultima treime, concurentele din Noua Zeelandă au trecut pe primul loc.

Știrea inițială: Finala este în direct pe TVR, Eurosport, platforma MAX și live text pe Golazo.ro de la ora 12.18 minute.

Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar s-au calificat în finala probei de dublu vâsle feminin la Jocurile Olimpice, după o cursă plină de emoţii, în care s-au impus după un finiş extraordinar, scrie News.ro.

Campioanele olimpice de la Tokyo, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar erau pe locul 4 cu 350 de metri înainte de finiş!, dar au reuşit să câştige semifinala.

”A fost o cursă grea şi pentru noi şi una nu dintre cele mai reuşite. Am făcut mici greşeli care s-au văzut. Nu am putut să ne facem un ritm atât de bun care să ne dea încredere, să fim mai în faţă. Important este că am încheiat bine şi finala va fi o altă luptă”, a declarat Simona Radiş, conform paginii de Facebook a clubului Steaua.

”Nu a fost niciun moment în care să mă gândesc că vom pierde. Cursele se termină, toate, în acelaşi punct, la 2000 de metri, nu mai repede, nu mai târziu. Am dat totul, de aceea am şi reuşit să recuperăm, de aceea am şi trecut primele linia de sosire”, a adăugat Simona.

Articol pus în mișcare de Petrom, sponsor principal al Federației Române de Canotaj. Petrom susține viitoarea generație de campioni prin programul „Energie pentru performanță”.