Sari direct la conținut

„Cât trebuie să rămâi în viață?”: Samuel L. Jackson, dezvăluire surprinzătoare despre filmele Marvel în care a jucat

HotNews.ro
„Cât trebuie să rămâi în viață?”: Samuel L. Jackson, dezvăluire surprinzătoare despre filmele Marvel în care a jucat
Robert Redford și Samuel L. Jackson într-o secvență din filmul Marvel „The Winter Soldier” (2014), FOTO: All Film Archive-Marvel Studios / Mary Evans Picture Library / Profimedia Images

Samuel L. Jackson a dezvăluit că a fost uluit de ritmul în care au fost produse filmele Marvel în care a jucat și că, atunci când a semnat înțelegerea cu studioul deținut de Disney, s-a întrebat cât trebuie să rămână în viață pentru a le face pe toate, relatează Variety.

Jackson, acum în vârstă de 75 de ani, a acceptat spre sfârșitul anilor 2000 să joace rolul lui Nick Fury în Universul Cinematografic Marvel și a intrat pentru prima oară în pielea personajului, într-o apariție scurtă de la sfârșitul filmului Iron Man lansat în 2008.

De atunci, el a jucat rolul în 13 filme și Nick Fury a ajuns să fie inclusiv protagonistul unui serial Marvel, unul în care Jackson joacă alături de Emilia Clarke. Însă actorul american a dezvăluit acum într-un interviu acordat GQ Magazine despre întreaga sa carieră că studioul Marvel i-a pus pe masă de la bun început un contract pentru 9 filme.

„Știam că am o înțelegere pentru 9 filme. [Președintele Marvel Studios] Kevin [Feige] a spus: ‘Îți vom oferi o înțelegere pentru 9 filme’”, a relatat Samuel L. Jackson despre oferta primită cu ani în urmă. El a relatat și ce i-a trecut prin minte când a primit-o:

„Cât trebuie să rămâi în viață pentru a face 9 filme? Nu e cel mai rapid proces din lume”.

„Nu știam că vor face 9 filme în aproximativ 2 ani și jumătate. Asta e cam nebunesc! Oh doamne, îmi epuizez contractul. A funcționat”, a continuat apreciatul actor cu explicațiile.

Samuel L. Jackson spune că preferă să joace roluri ca Nick Fury decât să vâneze un Oscar

Într-un interviu anterior acordat jurnaliștilor de la L.A. Times el a povestit că nu și-a pierdut niciodată interesul față de personajul lui Nick Fury și că preferă să facă filme cu încasări de un miliard de dolari, precum cele Marvel, decât să „alerge” după Premii Oscar și roluri care i-ar putea aduce Oscarul.

În pofida unei cariere în care a jucat în numeroase filme foarte apreciate și premiate cu Oscaruri, Jackson nu a fost niciodată premiat cu unul.

„Pe cât de nepăsător voiam să fiu cu privire la asta, știi că te gândești că ‘Păi ar fi trebuit să câștig un Oscar pentru ăla sau pentru celălalt și nu s-a întâmplat’”, a relatat el, adăugând însă că, odată ce a trecut peste supărare „cu mulți ani în urmă”, nu i-a mai prea păsat de subiect.

„Mereu mă distrez să merg la Oscaruri. Întotdeauna aștept să primesc un coș de cadouri când sunt prezentator”, a spus Jackson, afirmând că preferă să se concentreze pe filme care îl fac fericit, decât câștigarea unui Oscar:

„Niciodată nu am avut de gând să las Oscarurile să fie un etalon pentru succesul sau eșecul meu ca actor”. „Eu îmi măsor succesul prin fericirea mea: Sunt mulțumit de ceea ce fac? Nu fac filme care aleargă după statuete. Auzi: ‘Dacă faci filmul ăsta vei câștiga un Oscar’. Nu mulțumesc. Prefer să fiu Nick Fury. Sau să mă distrez fiind Mace Windu cu o sabie laser în mâna mea”, a subliniat Samuel L. Jackson.

Ca întotdeauna, poți afla mai multe informații noi din lumea filmelor și serialelor, dar și alte știri interesante, în ultima rubrică Nerd Alert publicată de HotNews.ro:

INTERVIURILE HotNews.ro