Sari direct la conținut

Maia Sandu, după ce ansamblul Hecenii a ocupat locul 3 la ”Românii au talent”: Aţi făcut Moldova mândră!

HotNews.ro
Ansamblul Hecenii, Foto: Captura Pro TV
Ansamblul Hecenii, Foto: Captura Pro TV

Preşedinta Maia Sandu a afirmat că ansamblul Hecenii, care a ocupat locul 3 la show-ul ”Românii au talent”, au făcut Republica Moldova mândră, potrivit News.ro.

”Felicitări, Hecenii, pentru bucuria pe care aţi adus-o tuturor moldovenilor! Aţi făcut Moldova mândră!”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Ansamblul Hecenii din satul Heciul Nou, raionul Sîngerei a ocupat locul trei şi a obţinut un premiu de 10.000 euro.

Vineri seara, în marea finală Românii au talent, tinerii din ansamblul Hecenii au încins scena cu un joc dans din Bucovina.

Jurații au fost impresionați de prestația ansamblului Hecenii din marea finală Românii au talent.

Andra: Sunt foarte mândră de ei, m-au făcut să mă îndrăgostesc pe ei, motiv pentru care am apăsat Golden Buzz. Sper din suflet ca oamenii să vă voteze. Îmi doresc să colaborăm și să fim împreună la următorul concert.

Andi Moisescu: Am consumat calorii privindu-i… Trebuie să mergeți cu mine la sală! Sunt surprins că scena noastră încă nu s-a rupt. Sunt foarte, foarte buni!

Dragoș Bucur: Voi ați reușit să veniți cu ceva nou, dar cu același tip de energie. Sunteți foarte buni!

Bobonete: Eu cred că, la cât sunteți de talentați, drumul vostru abia a început! Aveți tot ce trebuie să mergeți mai departe. Sunteți fenomenali

11 concurenți s-au întrecut vineri seara în finala Românii au talent sezonul 14 care a fost transmisă în direct de PRO TV. La final, marele câștigător a fost desemnat Cristian Ciaușu care a plecat acasă cu 120.000 de euro, în timp ce locul 2, Ana Nuță, a primit 20.000 de euro, iar Ansamblul Hecenii, ultimul loc de pe podium, s-a ales cu 10.000 de euro.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro