Sari direct la conținut

Maria Zaharova, propunere surprinzătoare după retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială

HotNews.ro
Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a MAE rus, Foto: Alexander Zemlianichenko / AP - The Associated Press / Profimedia
Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a MAE rus, Foto: Alexander Zemlianichenko / AP - The Associated Press / Profimedia

Purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de Extern, Maria Zaharova, a reacționat rapid după ce președintele SUA, Joe Biden, a anunțat că se retrage din cursa pentru Casa Albă.

Potrivit presei de stat din Rusia, Zaharova a cerut o investigație, acuzând presa din SUA și politicienii americani au ascuns, de fapt, adevărata starea de sănătate a lui Biden.

„Următorul pas ar trebui să fie o anchetă privind complicitatea dintre mass-media și cercurile politice din SUA, care au ascuns adevărata stare de fapt cu privire la starea sa mentală, manipulând opinia publică și făcând jocul unui partid politic”, a declarat pentru presa rusă de stat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova.

Președintele american Joe Biden și-a anunțat duminică retragerea din cursa prezidențială, după ce colegii democrați și-au pierdut încrederea în capacitatea sa mentală și capacitatea de a-l învinge pe Donald Trump.

El a declarat că va rămâne la Casa Albă până la sfârșitul mandatului de președinte și că o susține pe Kamala Harris pentru a intra în cursă cu Donald Trump.

Vicepreședintele Kamala Harris a declarat că este „onorată” să primească susținerea lui Joe Biden și că intenționează să „să câștige” nominalizarea democrată la alegerile prezidențiale.

INTERVIURILE HotNews.ro