Sari direct la conținut

Mesaje de Sf Maria. Urări de „La mulți ani” și felicitări de Sfânta Maria

HotNews.ro
Flori si felicitari, Foto: Diliana Nikolova / Alamy / Alamy / Profimedia
Flori si felicitari, Foto: Diliana Nikolova / Alamy / Alamy / Profimedia

​​Mesaje de Sf. Maria, urările și felicitările transmise de ziua onomastică, pe 8 septembrie, le fac o bucurie celor care poartă numele Maria sau Marian. Potrivit datelor oficiale, aproape 2 milioane de femei și 400 de mii de bărbați au numele de Maria sau Marian sau derivate ale acestora.

Însă imaginația poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem urările și felicitările pe care să le transmitem. Iată mai jos o serie de mesaje de Sf Maria, urări de „La multi ani!” și felicitări pe care le poti transmite celor dragi.

Mesaje de Sf Maria pentru iubită/iubit

Ca o lumina caldă ai apărut în calea mea, ai intrat în viaţa mea şi mi-ai arătat cum să fiu un om mai bun, mai blând şi mai înţelegător, întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porţi.

Mulţumesc că mă călăuzeşti şi că ai grijă de mine! Cel mai frumos la mulți ani îl transmit celui mai frumos nume, Maria / Marian! Suntem mai mult decât cei mai buniprieteni, suntem suflete gemene. La Mulți Ani!

Îngerii să-ți călăuzească paşii, iar Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață. Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Zi sfântă de Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Urări de Sf Maria pentru prieteni

Multă sănătate, belşug şi fericire îţi doresc de Sfânta Maria, la mulţi ani! Cele mai ambiţioase dorinţe să ţi se împlinească, cele mai norocoase momente să te „lovească” şi cele mai dragi persoane să te însoţească, mereu! La mulţi ani!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria / Marian!

Îngerii să-ți călăuzească pașii, iar Sfântă Fecioarăsă-ți lumineze drumul în viață. La mulți ani, Maria / Marian!

Prietena mea, sper să rămâi mereu un spirit tânăr si plin de viată, să fim mereu împreunăși să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani, Maria!

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria / Marian!

Mesaje de Sf Maria pentru colegi

De ziua numelui tău, Sfânta Maria să-ţi lumineze calea, să te protejeze şi să te călăuzească spre o viaţă mai bună! La mulţi ani!

Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

Urări de „La mulți ani!” de Sf Maria pe care le poți trimite tuturor

Ziua numelui tău este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria/Marian!

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!

Zi sfântă Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria / Marian!

Să te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria / Marian!

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămai un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

Este minunat să știi că cineva te place, cineva se gândește la tine, cineva are nevoie de tine…dar e și mai minunat să știi că există cineva care nu-ți uită niciodata ziua de nume. La Multi Ani!

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingas ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toata fericirea din lume! La mulți ani, Maria/Marian!

Mesajele de Sf Maria, urările și felicitările îi pot bucura pe cei dragi și le face sărbătorea onomasticii fericită. Dacă ideile v-au fost de folos, nu ne mai rămâne decât să vă urăm La multi ani, Maria/Marian!

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro