Sari direct la conținut

Mesajul lui Cîțu pe Facebook, în dimineața după ce l-a demis pe ministrul justiției: „Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”

HotNews.ro
Mesajul lui Cîțu pe Facebook, în dimineața după ce l-a demis pe 
ministrul justiției: „Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”

Premierul Cîțu a postat un mesaj pe Facebook joi dimineață, la câteva ore după ce a decis revocarea ministrului Justiției Stelian Ion, iar partenerii de guvernare USR-PLUS au anunțat că vor susține o moțiune de cenzură împotriva guvernului dacă actualul prim ministru rămâne în funcție. „Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”, a scris Cîțu, cel mai probabil cu referire la partida de fotbal a naționalei de joi seara cu Islanda.

Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri seară că l-a revocat pe ministrul Justiției, Stelian Ion, care nu a avizat proiectul „Anghel Saligny”, un program despre care, în condițiile actuale, USR-PLUS spune că ar fi o hoție precum precedentele programe PNDL.

Florin Cîțu a făcut apel la USR-PLUS să nu iasă de la Guvernare.

Interimar la Justiție va fi Lucian Bode.

USR PLUS a reacționat după și a anunțat că își retrage sprijinul politic pentru premierul Cîțu, pe care-l acuză că a aruncat țara în criză politică.

În situația în care discuțiile din Coaliție vor eșua în propunerea unui nou premier, USR PLUS va susține o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro