Sari direct la conținut

Nicolae Ciucă: „Românii au optat pentru valorile europene, au zis NU extremismului”

HotNews.ro
Nicolae Ciucă, Foto: Inquam Photos / George Călin
Nicolae Ciucă, Foto: Inquam Photos / George Călin

Președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, imediat după închiderea urnelor și anunțarea primelor rezultate, că votul de duminică arată faptul că electoratul românesc și-a exprimat preferința pentru valorile europene, respingând extremismul.

„Le mulțumesc celor 54% dintre românii care au ieșit la vot pentru că au optat pentru valorile europene, au zis NU extremismului și au votat alianța PNL-PSD. Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au ieșit la vot și care au votat PNL și cred în valorile partidului. Vreau să le mulțumesc membrilor PNL care au dat dovadă de dedicare, mobilizare și spirit de sacrificiu”, a declarat liderul liberalilor.

El a dat garanții că primarii liberali vor performa în continuare în localitățile pe care le gospodăresc.

„Angajamentul nostru și al echipei PNL este acela de a nu dezamăgi alegătorii și a continua să construiască și să dezvolte comunitățile. Așa cum am demonstrat și am vorbit despre realizările administrației liberale în țară același lucru se va întâmpla și de acum înante”, a spus Ciucă.

El a evocat și problemele de securitate generate de războiul ruso-ucrainean. „Avem nevoie să rămânem uniți, să asigurăm stabilitate și vă garantez că PNL va face to ce-i stă în putință pentru a apăra interesele românilor și valorile noastre naționale. Mă angajez să slujesc la fel de bine interesele României și ale românilor”, a încheiat președintele PNL.

Urmărește pe HotNews.ro principalele rezultate la alegerile locale și europarlamentare.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro