Sari direct la conținut

Nicuşor Dan, despre „moştenirea” lui Iohannis: Rămâne discrepanţa dintre mesajul său violent anti-PSD din 2019 şi aducerea coaliţiei PSD-PNL

HotNews.ro
Nicusor Dan, Foto: Inquam Photos / George Călin
Nicusor Dan, Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că în urma celor două mandate de preşedinte ale lui Klaus Iohannis rămâne o stabilitate de care România „a profitat intern şi internaţional”, dar şi discrepanţa dintre „mesajul său violent anti-PSD din 2019” şi formarea coaliţiei de guvernare PSD-PNL doi ani mai târziu.

Primarul general Nicuşor Dan a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, ce rămâne după mandatele preşedintelui Klaus Iohannis.

„Pe de o parte, rămâne o stabilitate, de care România a profitat intern şi internaţional. Rămâne evident discrepanţa dintre mesajul său violent anti-PSD din 2019 şi faptul că s-a întrerupt acea coaliţie de dreapta şi a fost urmată de o coaliţie PSD-PNL. Şi rămân nişte aşteptări nerezolvate în zona de justiţie, de reformă a justiţiei”, a spus Nicuşor Dan, conform News.ro.

Întreba cum au decurs întâlnirile pe care le-a avut cu Iohannis, Nicușor Dan a spus că acesta „este o persoană extrem de punctuală”, iar „dacă îl întrebi ceva îţi răspund exact ce l-ai întrebat”.

De asemenea, întrebat dacă în discuţiile dintre matematicianul Nicuşor Dan şi fizicianul Klaus Iohannis s-au folosit multe cuvinte, Nicuşor Dan a răspuns, amuzat: ”Numai cele necesare”.

INTERVIURILE HotNews.ro