Sari direct la conținut

Nicușor Dan, întrebat dacă se va înscrie într-un partid după victoria de la București: „Intenţia mea este să rămân independent

HotNews.ro
Nicușor Dan la aflarea exit-poll-urilor, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea
Nicușor Dan la aflarea exit-poll-urilor, Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan a obținut duminică al doilea mandat la Primăria Capitalei, cu un scor răsunător. Întrebat la Digi24 dacă se va înscrie în vreun partid, primarul a răspuns că nu are timp de politică de partid, notează News.ro.

Deși a fost susținut de Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei), REPER și lăudat, după rezultatele exit poll de duminică seară de PSD-PNL, Nicușor Dan a declarat că va rămâne independent în mandatul proaspăt câștigat.

„Nu, faptul că am fost independent m-a ajutat în aceşti trei ani şi jumătate pentru a discuta cu trei partide care m-au susţinut, acum vor fi mai multe şi intenţia mea este să rămân independent”, a spus Nicuşor Dan, conform News.ro.

Întrebat și despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale din toamnă, edilul în funcție al Bucureștiului a respins o astfel de discuție, spunând că se concetrează pe lucrurile pe care le are de făcut la Primăria Generală.

„Nu, am spus asta de mai multe ori. (..) Am început nişte lucruri, ştiu ce e de făcut aici”, a explicat el.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro