Sari direct la conținut

Învățarea continuă este responsabilitatea managerilor și antreprenorilor care doresc să își crească impactul în organizație și societate

Smile Media
Programe executive MBA ale Bucharest Business School, Foto: ASE
Programe executive MBA ale Bucharest Business School, Foto: ASE

Mediul de afaceri actual este foarte dinamic și turbulent, cu multe provocări pentru liderii organizațiilor de astăzi și astfel, fiecare este responsabil să propună un drum sustenabil echipelor și organizațiilor lor.

“Managerii și antreprenorii de succes au în comun nu doar o atitudine pozitivă și proactivă, ci și o mare deschidere spre învățarea continuă (long-life learning) care, în contextul actual, face cu siguranță diferența”, conform lui Vasile Alecsandru Strat, Decan Bucharest Business School (www.bbs.ase.ro). O soluție pentru acest proces de învățare continuă, care permite un proces transformațional complex și care ajută liderul să își definească și șlefuiască abordarea și să își calibreze impactul pe care dorește să îl aibă în organizație și în societate o reprezintă programele de executive education. În cadrul acestor programe sunt esențiale componentele de inovație, sustenabilitate și transformare digitală, toate abordate într-un context internațional, dar ancorate puternic, în același timp, în economia autohtonă și regională.

„Unele dintre lecțiile învățate din ultimii 2 ani de pandemie reliefează importanța rețelei, diversitatea perspectivelor și importanța coerenței acestora cu setul de valori organizaționale. Pe cât de simple ar putea apărea aceste elemente la o primă vedere, pe atât de complexe sunt în realitatea organizațională. Astfel, un program EMBA oferă cu siguranță ingredientele cheie pentru a sprijini gestionarea acestei complexități cu succes, în timp ce construiește o rețea unică și ireplicabilă de colegi MBA.” – Caroline Coulombe, Profesor de Management de Proiect și managementul crizelor la UQAM și în cadrul EMBA Româno-Canadian.

Programele de executive MBA ale Bucharest Business School, din cadrul ASE București, sunt imaginate astfel încât să permită profesioniștilor, managerilor și antreprenorilor să își construiască experiența transformațională potrivită pentru aspirațiile și contextul lor particular.

În această perioadă se desfășoară procesul de recrutare pentru programele internaționale de executive MBA, cu dublă diplomă, pe care le desfășoară Bucharest Business School împreună cu universitățile partenere din Canada (UQAM Montreal – programul Executive MBA Româno-Canadian www.canadian-mba.ro) și din Franța (CNAM Paris – Professional EMBA Româno-Francez INDE www.inde.ro). Bucharest Business School a făcut și următorul pas în sprijinirea organizațiilor din mediul de afaceri și oferă programe personalizate pentru fiecare partener astfel încât să susțină creșterea performanței și impactului acestora, conform misiunii și viziunii acestora. De asemenea, Bucharest Business School este un sprijin continuu pentru comunitatea sa și, împreună cu alte școli de afaceri de la universități prestigioase din străinătate, organizează o serie de experiențe internaționale pentru studenții și absolvenții programelor de MBA.

Cele două programe de executive MBA cu dublă diplomă, desfășurate în limba engleză, sunt printre cele mai vechi din România, comunitatea de absolvenți a Bucharest Business School fiind cea mai mare din România, incluzând peste 2500 de membri.

UQAM, partenerul canadian, are programe de Executive MBA similare celui de la București în 10 țări din Europa, Asia, Africa și America de Nord și de Sud, cu o comunitate de peste 12500 absolvenți la nivel mondial și astfel cei care aleg programul Executive MBA Româno Canadian își deschid perspective globale. Această experiență globală începe cu profesorii programului, colaborările cu programele din Canada, Vietnam și India și, bineînțeles, cu vizita de studiu de la Montreal. Înscrierile sunt deschise, iar pentru aplicațiile depuse în luna iunie BBS oferă 12 locuri speciale cu un discount de 2000 Euro (15%) și 3 locuri cu burse de 4500 Euro (33%), susținute financiar și de Asociația Absolvenților. Aplică acum!

CNAM, partenerul francez, oferă la Paris un program de Executive MBA similar celui de la București, pentru care a obținut acreditarea AMBA și le oferă studenților români oportunitatea unei vizite de studiu la Paris, iar studenților francezi o vizită reciprocă la București. De anul acesta programul INDE EMBA este oferit și în variantă hibrid, oferind o combinați potrivită între întâlnirile în campus, întâlnirile online și studiul individual, astfel încât să fie o soluție potrivită pentru toți profesioniștii care nu locuiesc în București sau în apropiere. Conform lui Jean-Michel Raicovitch, Profesor de Marketing la CNAM și în cadrul INDE EMBA și Director al Programului EMBA al CNAM, programul de la București este o dovadă vie a dezvoltării învățământului superior paneuropean necesar sprijinirii mediului de business paneuropean și construit astfel încât să ofere cea mai bună pregătire managerilor cu o ambiție clară „afacere prin scop”. De asemenea, Jean-Michel îi încurajează pe toți cei care decid să intre în povestea de succes INDE EMBA să se bucure de călătorie, de procesul de învățare și transformare. “O parte fundamentală a abordării noastre la Bucharest Business School este să ne ajutăm cursanții să știe, să recunoască și să definească obiective pentru a-și direcționa conștient voința, pentru a interioriza valori autentice și pentru a își defini propria manieră de a avea impact în organizație și în societate.” – Vasile Alecsandru Strat, decan Bucharest Business School.

Bucharest Business School vă invită să începeți propria călătorie transformațională și vă așteaptă pe www.bbs.ase.ro, www.canadian-mba.ro sau www.inde.ro.

Articol susținut de ASE

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro