Sari direct la conținut

O agenție imobiliară din București anunță că oferă spre închiriere peste 200 de proprietăți fără să perceapă comision pentru refugiați

Smile Media
O agenție imobiliară din București anunță că oferă spre închiriere peste 200 de proprietăți fără să perceapă comision pentru refugiați, Foto: King Imobiliare
O agenție imobiliară din București anunță că oferă spre închiriere peste 200 de proprietăți fără să perceapă comision pentru refugiați, Foto: King Imobiliare

Asemenea celorlalte acțiuni umanitare internaționale derulate în ultimele zile, pe plan național, agențiile imobiliare își anunță sprijinul, în condițiile în care țara noastră se pregătește pentru un flux tot mai mare de refugiați. Potrivit statisticilor, peste 74.700 au intrat în țară până luni dimineață, iar 34.000 se află deja în țara noastră.

În acest context, King Imobiliare vine în sprijinul refugiaților, anunțând că oferă acestora peste 200 de proprietăți în București, Ploiești și Pitești. Mai mult decât atât, ei nu vor percepe comision pentru tranzacțiile cu refugiați și îi vor ajuta cu toate formalitățile necesare.

„Suntem aici pentru a-i ajuta pe prietenii noștri ucraineni, care trec printr-o mulțime de dificultăți în urma invaziei actuale a Federației Ruse. Oferim refugiaților peste 200 de proprietăți din portofoliul nostru, cu proprietari verificați si flexibili”, declară Sorin Oprea, administrator King Imobiliare.

Aceștia sunt dispuși să accepte refugiați pentru cât timp va fi nevoie și sunt flexibili din punct de vedere al prețului cerut pentru chirie. Mai mult decât atât, brokerii agenției nu vor percepe comision, iar consultațiile imobiliare vor fi gratuite. Proprietățile pot fi regăsite accesând acest link.

„Nu vom rămâne nepăsători văzând cum vecinii noștri trec printr-o situație critică. Avem o istorie comună, relația dintre ucraineni și români s-a dezvoltat de-a lungul timpului, trecând prin vremuri bune și vremuri grele, vremuri în care care ne-am sprijinit reciproc. România și Ucraina au venit întotdeauna cu o soluție pentru a evita conflictele majore ce ar fi putut izbucni între ele. Noi ar trebui să fim pilonul de sprijin pentru cei care și-au pierdut casele, pe cei dragi lor și, în mare parte, bunurile lor cele mai prețioase. Acesta nu este un moment de a ne ține departe, ci un timp de a fi prezenți, de a ne extinde bunătatea și de a ne oferi sprijin cu ceea ce avem fie hrană, adăpost sau îmbrăcăminte, deoarece acestea nu ar trebui să lipsească nimănui!”, spune S. Oprea, administrator King Imobiliare.

În același timp, King Imobiliare face un apel către colegii din breaslă pe care îi încurajează să se alăture inițiativei de a oferi sprijin umanitar.

Ajutor pentru Ucraina

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro