Sari direct la conținut

O bonă a primit o sumă uriașă după ce șeful ei milionar a înregistrat sute de clipuri nud cu ea, cu ajutorul unei camere video ascunse: „Nu e de ajuns”

HotNews.ro
O bonă a primit o sumă uriașă după ce șeful ei milionar a înregistrat sute de clipuri nud cu ea, cu ajutorul unei camere video ascunse: „Nu e de ajuns”
Bonă/ID 77458168 © Rawpixelimages | Dreamstime.com

O bonă a câștigat o sumă uriașă de 2 milioane de dolari după ce un milionar, tată a patru copii, ar fi înregistrat sute de înregistrări video nud cu ea cu ajutorul unei camere ascunse într-un detector de fum, scrie tabloidul britanic The Sun.

Născută în Columbia, Kelly Andrade, în vârstă de 25 de ani, locuia cu Michael Esposito, în vârstă de 35 de ani, și familia acestuia în casa lor somptuoasă din Staten Island din New York.

Potrivit unui proces intentat la Tribunalul Federal din Brooklyn, mogulul fast-food-ului cu pui Esposito a încercat să îi forțeze ușa în timp ce ea se ascundea îngrozită după ce a descoperit camera ascunsă în dormitorul ei.

El a fost reținut în custodie în 2021 sub suspiciunea de supraveghere ilegală, o infracțiune care atrage după sine o pedeapsă maximă de patru ani de închisoare.

Însă Esposito a primit permisiunea de a fi eliberat de la procurorul districtului Staten Island și de la un judecător din Staten Island, cu condiția să efectueze doi ani de probațiune și consiliere psihologică.

Un juriu din Manhattan a acordat acum 2,78 milioane de dolari bonei, care a declarat că fostul său șef milionar a primit doar o „palmă peste încheietură” din partea procurorilor.

„Nu este suficient pentru întreaga situație prin care am trecut în acești trei ani. Nu este suficient”, a declarat ea pentru New York Post.

INTERVIURILE HotNews.ro