Sari direct la conținut

O familie a câștigat de 3 ori la rând cu aceleași numere la loteria americană

HotNews.ro
Bilete la loteria Keno, Foto: Romain Doucelin / AFP / Profimedia
Bilete la loteria Keno, Foto: Romain Doucelin / AFP / Profimedia

O familie din statul american Massachusetts a câștigat la loterie de trei ori la rând folosind aceeași combinație de numere, relatează CBS News.

Trisha Johnson, o chelneriță în vârstă de 59 de ani din orășelul East Falmouth, a fost prima membră a familiei care a jucat la loteria Keno, pariind pe 22 martie numerele ei obișnuite.

„Credeam că cineva îmi face o glumă”, a relatat ea pentru presa locală cu privire la momentul când a aflat că a câștigat premiul de 100.000 de dolari. După taxe, ea a rămas în mână cu 71.000 de dolari.

La o extragere organizată câteva zile mai târziu ea a folosit tot combinația sa obișnuită, devenind pentru a doua oară câștigătoare în seara aceleiași zile și aducând acasă același premiu ca data trecută.

„Este pur și simplu o nebunie. Era ca și cum fulgerul ar fi lovit de două ori în același loc”, a declarat ea.

A treia oară, tot cu noroc pentru familia din Massachusetts

După acest al doilea câștig, fiul lui Johnson a decis să își încerce și el norocul cu aceleași numere, după ce a plătit o sumă consistentă să își cumpere un jeep. Spre surprinderea tuturor, și el a câștigat premiul de 100.000 de dolari.

„Am râs, am plâns și ne-am îmbrățișat. A fost incredibil”, a povestit Trisha Johnson, care a devenit o celebritate locală în orașul cu o populație de aproximativ 6.000 de locuitori în care trăiește.

Câștigurile sunt atât mai remarcabile întrucât familia nu a folosit vreo combinație de numere norocoase sau alese anume, ci numerele consecutive de la 1 la 9.

Femeia a declarat că intenționează să folosească banii câștigați pentru a-și renova casa și pentru a-și plăti facturile.

În ciuda norocului incredibil, femeia nu crede că mai poate câștiga cu numerele pe care le-a ales. „Așa că, probabil, nu pot să mai joc cu ele. Sunt sigură că nu se va mai întâmpla”, a spus ea.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro