Sari direct la conținut

O fată de 12 ani din București s-a încuiat în casă și a amenințat că se sinucide / Minora a renunțat la gest după intervenția polițiștilor

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

O fată de 12 ani s-a încuiat, vineri seară, într-o locuinţă din Sectorul 6 al Capitalei, ameninţând că se sinucide, astfel că acolo au intervenit poliţişti şi negociatori de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. În urma intervenţiei, minora a fost convinsă să renunţe la gestul său, iar acum este în siguranță, relatează News.ro.

”Astăzi, 21 iunie 2024, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 6, o minoră, în vârstă de 12 ani, s-ar fi încuiat în locuinţă şi ameninţă că se sinucide”, a transmis Poliţia Capitalei.

La locul indicat s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 25 Poliţie şi ai Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 6.

De asemenea, a fost solicitată o echipă de negociatori din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

”În prezent, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii aflaţi la faţa locului, minora a fost convinsă să renunţe la gestul său, iar în acest moment este în siguranţă”, a precizat sursa citată.

INTERVIURILE HotNews.ro