Sari direct la conținut

O femeie din București a fost arestată preventiv după ce mușcat mai multe persoane, inclusiv doi polițiști / Ea și-ar fi agresat și fiica

HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
Masina de politie, Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

O femeie de 29 de ani din Bucureşti a fost arestată preventiv miercuri, după ce pe 19 iunie a agresat mai multe persoane, între care şi pe fiica sa de 10 ani, dar și vecini şi poliţişti, relatează News.ro.

UPDATE Judecătorii au emis, miercuri seară, mandat de arestare preventivă pe numele femeii.

Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, ea este inculpata pentru două infracţiuni de lovire, două de ultraj, dar şi pentru distrugere.

Potrivit unor surse judiciare, femeia suferă de mai multe afecţiuni medicale.

Potrivit Poliției Capitalei, la data de 19 iunie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie au fost sesizaţi prin apel 112, în jurul orei 21:30, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 1, mai multe persoane sunt agresate de către o femeie care locuieşte la un imobil învecinat.


Sursa citată a precizat că, în urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 51 de ani, împreună cu o femeie, în vârstă de 50 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de o femeie în vârstă de 29 de ani.


”Totodată, în momentul în care cele două persoane au încercat să se întoarcă în imobilul în care locuiesc, bănuita le-ar fi provocat mai multe distrugeri, intrând în curtea imobilului respectiv. De asemenea, bănuita şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 10 ani.
Femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost identificată şi depistată în zona în care a avut loc evenimentul, iar în momentul în care i-a văzut pe poliţişti, a devenit agresivă, provocandu-şi autovătămări”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit polițiștilor, ”având în vedere starea femeii şi faptul că se manifesta violent, atât cu privire la propria persoană, cât şi la adresa poliţiştilor, s-a procedat la imobilizarea acesteia, moment în care doi poliţişti din cadrul Secţiei 5 au fost agresaţi fizic, prin aceea că au fost muşcaţi la nivelul mâinilor de către persoana în cauză”. 

Patru persoane au ajuns la Institutul Matei Balş din Bucureşti în urma incidentului, medicii prelevând analize pentru a se asigura că persoanele muşcate nu au fost infectate cu vreo boală.

Miercuri, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ultraj, iar procurorii cer arestarea ei preventivă.

INTERVIURILE HotNews.ro