Sari direct la conținut

O grenadă a fost agățată cu sârmă de poarta casei Andreei Tonciu. Sora vedetei a crezut că e o jucărie și a aruncat obiectul în stradă

HotNews.ro
Andreea Tonciu, Foto: Facebook
Andreea Tonciu, Foto: Facebook

Geniștii sosiți la fața locului au ridicat grenada, iar ulterior au constatat că aceasta nu conținea explozibil.

O grenadă a fost agățată cu sârmă de clanța ușii casei Andreei Tonciu, o cunoscută vedetă din showbizul românesc, informează Digi 24. Potrivit sursei citate, tatăl Andreei Tonciu a povestit că fiica sa cea mică, sora Andreei Tonciu, a venit marți seara acasă în jurul 23.00, când a făcut descoperirea. A găsit grenada prinsă cu sârma de clanță, a crezut că e o jucărie, așa că a aruncat-o în stradă.

Potrivit site-ului ȘtirilePROTV, aici locuiește familia Andreei Tonciu, iar dispozitivul a fost găsit miercuri dimineață la ora 08.00 de către o femeie care își ducea copilul la școala din apropierea casei.

Imediat, strada a fost evacuată, la fel și școala care se afla în apropierea casei, dar ulterior s-a dovedit că grenada nu avea explozibil.

„În această dimineață, 29 mai 2024, în jurul orei 08.00, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, cu privire la faptul că, în dreptul unui imobil din Sectorul 3, pe trotuar, s-ar afla un proiectil. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind luată măsura restricționării traficului pe toată strada”, a transmis Poliția Capitalei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro