Sari direct la conținut

VIDEO O tânără a spart, cu piciorul, uşa de sticlă a unui troleibuz, la Cluj-Napoca. Poliția o caută

HotNews.ro
VIDEO O tânără a spart, cu piciorul, uşa de sticlă a unui troleibuz, la Cluj-Napoca. Poliția o caută
Echipaj de poliție Foto: Vlad Ispas / Alamy / Alamy / Profimedia

O tânără a fost surprinsă de camerele de supraveghere dintr-un troleibuz al societății de transport în comun din Cluj cum sparge cu piciorul uşa autovehiculului. Polițiștii fac verificări pentru pentru a o identifica pe autoare.

„La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un mijloc de transport în comun, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 09.20, o persoană necunoscută ar fi spart uşa de sticlă din capătul vehiculului”, a transmis, joi, IPJ Cluj, conform News.ro.

În imaginile publicate de presa locală se vede cum tânăra stă în picioare lângă uşa din spate a troleibuzului, vorbind la telefon, iar la un moment dat loveşte puternic cu piciorul geamul uneia dintre uşi, care se sparge. Tânăra rămâne lângă uşă, iar la un moment dat, coboară din autovehicul şi pleacă.

@observatorantena1 Momentul inexplicabil când o tânără sparge cu piciorul uşa unui autobuz din Cluj. A coborât apoi ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. #observatornews #stiriobservator #antena #fyp ♬ sunet original – Observator

În continuare, poliţiştii desfăşoară verificări pentru identificarea tinerei, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză se fac cercetări pentru distrugere, a precizat Poliţia.

INTERVIURILE HotNews.ro