Sari direct la conținut

Ponta, jos mainile de pe ambasadori

HotNews.ro
Cristian Pantazi, Foto: Hotnews
Cristian Pantazi, Foto: Hotnews

Bogdan Mazuru (Paris), Lazar Comanescu (Berlin) si Marius Lazurca (Chisinau). Ei sint cei trei ambasadori pe care gura de foc a PSD, Gabriela Firea, i-a acuzat ca ar fi ambasadori basisti si, prin urmare, responsabili de dezastrul de la sectiile de vot. E un afront adus de PSD si echipa lui Ponta la adresa unor profesionisti fara pata, fiindca cei trei fac parte din coloana vertebrala a Ministerului de Externe.

Si e de un cinism incredibil, pentru ca tot ce face acum PSD e sa arunce in responsabilitatea celor trei dezastrul de care sunt raspunzatori Victor Ponta, ministrul sau de Externe si actorasul din Paris numit ministru al Diasporei, Bogdan-Dragoş-Aureliu Marian-Stanoevici.

E un dezastru pe care guvernul PSD l-a orchestrat si l-a gestionat cu scopul de a nu-i lasa pe romanii din diaspora sa voteze, previzibil, impotriva lui Ponta. De asta a ingropat PSD si proiectele votului prin corespondenta, pentru ca ar fi insemnat sa-si bata singur un cui in talpa.

PSD, care – in loc sa caute solutii rapide pentru zecile de mii de romani batjocoriti in Italia, Spania, UK, Franta – cauta tapi ispasitori. O repet pentru a treia oara: coruptia e in gena acestui partid, binele public e ultima sa preocupare.

Nu pot decit sa ma intreb ce gindesc acum ceilalti ambasadori, diplomati de cariera, cind vad cum seful Guvernului se leapada atit de usor de ei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro