Sari direct la conținut

Premieră în învățământul superior românesc: Universitatea din Galați organizează cursuri de influencer, blogger și vlogger. Cât costă și cine predă la aceste programe de studii

HotNews.ro
Premieră în învățământul superior românesc: Universitatea din Galați organizează cursuri de influencer, blogger și vlogger. Cât costă și cine predă la aceste programe de studii

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va ține în perioada următoare o serie de cursuri de blogger, vlogger și influencer, informează instituția de invățământ printr-un comunicat de presă.

”Cursurile se adresează tuturor celor care au absolvit cel puțin liceul, sunt pasionați de comunicarea în mediul online și își doresc să afle cât mai multe despre aceste noi meserii. Aceste module reprezintă o premieră în mediul universitar românesc și sunt organizate prin Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic”, se spune în comunicat.

Cei care vor participa la cursuri vor învăța de la „bloggeri, vloggeri și influenceri cu vizibilitate în mediul online”.

Este vorba despre Gina Bradea – blogger culinar; Gabriel Coveșeanu – Cove – actor, prezentator de televiziune, influencer; Radu Alexandru (Pitici Gratis) – blogger, vlogger și Dan-Cătălin Predescu – jurnalist, blogger și influencer gălățean.

Acestora li se vor adăuga și profesori de la Facultatea de Litere a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Organizarea acestor cursuri este un prim pas în adaptarea conținuturilor noastre educaționale la noile cerințe de pe piața muncii, aflată într-o continuă schimbare. Pentru noi este foarte important să le oferim cursanților conținut relevant care să îi ajute să înceapă o carieră în acest domeniu. Vom avea atât informațiile teoretice, cât mai ales informații practice. Acesta este motivul pentru care am apelat la formatori care au deja experiență în acest domeniu și sunt în măsură să ofere informații aplicate”, a declarat Simona Antofi, decanul Facultăţii de Litere.

Taxa aferentă acestor programe de studii este de 300 de lei, corespunzătoare celor 20 de ore prevăzute în planurile de învățământ.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro