Sari direct la conținut

Președintele, ironizat de Victor Ponta: „În România sunt doar doi oameni care au şi timp, şi bani să joace golf: Iohannis şi Ponta”

HotNews.ro
Victor Ponta si Klaus Iohannis la sedinta CSAT, Foto: Hotnews
Victor Ponta si Klaus Iohannis la sedinta CSAT, Foto: Hotnews

Fostul premier Victor Ponta susţine că în România sunt doar doi oameni care au şi timp, şi bani să joace golf: el şi preşedintele Klaus Iohannis, transmite News.ro. Ponta a ironizat și declarația mai veche a președintelui, după care golful este un sport „deloc exclusivist”.

Fostul premier Victor Ponta a fost întrebat, în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă şi-ar dori să joace golf cu preşedintele Klaus Iohannis, golful fiind pasiunea comună a celor doi.

„În România sunt doar doi oameni care au şi timp, şi bani să joace golf: Iohannis şi Ponta. E un sport destul de scump. Când l-am auzit pe Iohannis care spunea să joace toţi românii… Eşti nebun? Nici Trump nu a zis chestia asta în America. Şi e un sport care îţi consumă mult timp. Ce serviciu ai? Al meu, da. Plec la ora 10.00, mă duc, joc până la ora 3.00 PM, joc cu nişte oameni deştepţi, cu care vorbesc afaceri!”, a explicat Victor Ponta, la Prima TV.

Întrebat dacă joacă golf în România, Victor Ponta a răspuns: „Acum, da. La Bucureşti sunt două terenuri nou-nouţe, nu mai merge lumea în Bulgaria. La Alba Iulia sunt terenuri. Dar e o chestie totuşi elitistă”.

În urmă cu trei ani, în septembrie 2021, Klaus Iohannis a participat la inaugurarea unui teren de golf, ocazie cu care i-a îndemnat pe români să practice golful despre care a spus că este „un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare”.

„Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacții”, mai spunea Iohannis.

INTERVIURILE HotNews.ro