Sari direct la conținut

Prima companie municipală desființată. Consiliul General aprobă dizolvarea companiei Turistica București

HotNews.ro
Sedinta CGMB, Foto: Facebook - Nicusor Dan
Sedinta CGMB, Foto: Facebook - Nicusor Dan

Majoritatea PNL -USR-PLUS din Consiliul General a aprobat dizolvarea companiei municipale Turistica București. Compania a fost înființată la propunerea fostului primar general, Gabriela Firea. Aceasta este prima companie municipală desființată în mandatul primarului Nicușor Dan.

”În vederea punerii în aplicare, Consiliul de Administrație al societății Compania Turistică București S.A. va convoca Adunarea Generală a Acționarilor care va avea pe ordinea de zi dizolvarea societății și va face toate demersurile necesare ca Adunarea Generală a Acționarilor convocată să aibă loc în maxim 45 de zile de la data adoptării prezentei hotărâri. Ulterior aprobării dizolvării societății Compania Turistică București S.A. în Adunarea Generală a Acționarilor convocată conform art. 2 din prezența hotărâre, Consiliul de Administratie are obligația de a selecta lichidatorii”, se arată în hotărârea adoptată.

”Situație financiară dezastruoasă, de un an nu a fost emisă nicio factură. Am ajuns cu datoriile la nivelul capitalului social”, a declarat unul dintre reprezentanții companiei.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro