Sari direct la conținut

Primăria Capitalei va începe săptămâna viitoare lucrările la giratoriul de la intersecția Aleii Teișani cu Centura București / Viceprimar: Deblocăm situația locuitorilor din Greenfield

HotNews.ro
Giratoriu propus Aleea Teișani, Foto: PMB
Giratoriu propus Aleea Teișani, Foto: PMB

Primăria Capitalei va începe săptămâna viitoare lucrările la sensul giratoriu de la intersecția Aleii Teișani cu Centura București, lângă podul de pe DN1, astfel încât intrarea și ieșirea din cartierul Greenfield să se facă mai ușor, a scris viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, pe pagina de Facebook.

  • „Așa cum am promis, deblocăm situația celor peste 6500 de locuitori ai cartierului Greenfield. La ședința Comisiei Tehnice de Circulație PMB am avizat soluția finală care va elimina conflictul de trafic din zonă. Proiectul propune reconfigurarea spațiului de sub pasajul Otopeni, inclusiv amplasarea unui sens giratoriu, astfel încât să fie permise toate relațiile de trafic necesare.
  • Pe românește: coada de la intersecția cu strada Jandarmeriei și până la Centura București va dispărea. Iar cei 6.500 de oameni „captivi” în scandalul Greenfield vor primi ceea ce li se cuvine oricăror cetățeni de bună-credință: dreptul la servicii publice de calitate, la o administrație flexibilă și eficientă. Săptămâna viitoare, după obținerea acordului de la CNAIR, începem lucrările”, a scris Bujduveanu pe Facebook.
ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro