Sari direct la conținut

Protest al deputaților AUR pe holul Parlamentului. George Simion anunță greva parlamentară dacă votul la moțiunea de cenzură va fi întârziat

HotNews.ro
Protest parlamentari AUR, Foto: Hotnews
Protest parlamentari AUR, Foto: Hotnews

Deputații AUR nu vor participa miercuri la ședința de vot final pe proiecte de legi, a anunțat liderul formațiunii George Simion, decizia fiind luată ca reacție la întârzierea procedurii de vot a moțiunii depuse contra Guvernului Cîțu.

„În semn de protest faţă de neintroducerea moţiunii de cenzură la vot, deputaţii AUR nu vor participa astăzi la votul final şi vor sta în afara sălii de plen. Dacă se tergiversează în continuare procedura prevăzută de Constituţie, protestul nostru se va permanentiza”, a spus Simion în plenul Camerei Deputaţilor.

”Dacă săptămâna viitoare nu intră în plenul reunit moțiunea și este ținut în continuare în brațe domnul Cîțu de actuala nouă majoritate parlamentară, atunci intrăm de săptămâna viitoare în grevă parlamentară, vom fi prezenți, dar nu participăm la vot. E ultima formă de protest parlamentar pe care am găsit de cuviință să o aplicăm”, a adăugat liderul AUR.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro