Sari direct la conținut

PSD nu vrea prelungirea stării de alertă. Ciolacu: „Să terminăm cu Klaustrofobia”

HotNews.ro
Marcel Ciolacu, Foto: Hotnews
Marcel Ciolacu, Foto: Hotnews

​Liderul PSD, Marcel Ciolacu, consideră că nu mai este nevoie de prelungirea stării de alertă, chiar dacă Guvernul îşi doreşte acest lucru și-l ironizează pe președintele Iohannis, comentând că trebuie terminat cu „Klaustrofobia”.

Declarațiile sale vin în contextul în care ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că starea de alertă poate fi prelungită.

„După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o ţară doar cu amenzi, ameninţări şi restricţii. Să terminăm cu Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Potrivit acestuia, guvernanţii nu au legitimitate în a da lecţii românilor despre cum să se protejeze de coronavirus, iar PSD nu mai este dispus să „înghită balivernele miniştrilor liberali”.

Ciolacu mai spune că ministrul Sănătăţii vrea să prelungească şi după 15 iunie starea de alertă, deşi nu prezintă niciun argument solid pentru aceasta. Liderul social-democrat îl acuză pe Nelu Tătaru că face doar exerciţii de imagine şi că „s-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene care au dus greul luptei cu pandemia”. „În vremea asta, la Ministerul Sănătăţii se trăgea tun după tun cu licitaţii aranjate pentru firmele de casă ale PNL”, afirmă Marcel Ciolacu.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro