Sari direct la conținut

Reacția organizatorilor Beach, please! după ce Andrew Tate a urcat pe scenă, la Costinești, la invitația rapperului French Montana

HotNews.ro
Reacția organizatorilor Beach, please! după ce Andrew Tate a urcat pe scenă, la Costinești, la invitația rapperului French Montana
Andrew Tate, la festivalul „Beach, Please!”. Colaj Hotnews. Sursă foto: LCV / Shutterstock și Instagram

Festivalul Beach, Please! a fost marcat duminică de o nouă controversă, când rapperul French Montana l-a invitat pe scena principală pe Andrew Tate.

Organizatorii festivalului precizează printr-un comunicat de presă că influencerul a stat „30 de secunde” pe scena de la Costinești și că fiecare artist are libertatea de a aduce oaspeți pe scenă, fără a fi necesar să declare o listă nominală.

„Programul artistic nu cuprinde numele Andrew Tate, nu îi este dedicat niciun interval orar. Scena Beach Please, ca toate scenele lumii, este o platformă de liberă exprimare artistică. Momentul artistic in care a apărut Andrew Tate a fost atât unul spontan din partea lui French Montana, cât si o surpriză pentru festival. Se poate vedea acest aspect si din faptul ca acesta nu a fost echipat corespunzător pentru a performa în acest sens”, precizează organizatorii.

Andrew Tate pe scenă, la Beach, please!, în Costinești

„Orice declarație făcută pe scena festivalului nu reprezintă poziția organizatorului”, au transmis oficialii Beach Please. „Noi doar punem la dispoziție o scenă pentru cei mai mari artiști ai momentului, care își construiesc show-ul după cum doresc.”

Organizatorii mai susțin că festivalul Beach, Please! „își propune să ofere o platformă pentru muzică și divertisment, menținând în același timp un mediu sigur și respectuos pentru toți participanții”.

În ultima seară de concerte rapperul american French Montana l-a chemat pe scenă, în aplauzele spectatorilor pe influencerul Andrew Tate care, împreună cu fratele său Tristan Tate, sunt acuzați de trafic de persoane și grup infracțional, instigare la lovire, lovire sau alte violențe. În plus, Andrew Tate este judecat separat și într-un dosar de viol.

Rapperul Wiz Khalifa, care a concertat sâmbătă la festivalul Beach, Please! de la Costinești, a fost ridicat de forțele de ordine după ce și-a aprins, pe scenă, un joint de canabis. Imagini cu artistul înconjurat de jandarmi la coborârea de pe scenă au apărut încă de sâmbătă noapte în spaţiul public.

Rapperul este cercetat pentru posesie de droguri de risc. Potrivit Poliției, Wiz Khalifa avea 18 grame de canabis la el.

INTERVIURILE HotNews.ro