Sari direct la conținut

Safety Broker continuă campania umanitară inițiată de Unilink Polonia "Împreună susținem poporul ucrainean"

Smile Media
Umanitatea incepe cu caritate, Foto: Safety Broker
Umanitatea incepe cu caritate, Foto: Safety Broker

​În această perioadă dramatică, Safety Broker de Asigurare, liderul pieței de brokeraj în asigurări din România, este solidar cu poporul ucrainean și susține demersurile de umanitate efectuate de Crucea Roșie Romania în sprijinul populației civile care părăsește Ucraina din cauza războiului și donează suma de 100.000 de lei.

Acest demers vine în continuarea acțiunii partenerilor Unilink Polonia, care au donat 100.000 PLN în același scop.

Totodată, Safety Broker încurajează întreaga rețea de distribuție, asistenți în brokeraj, angajați și colaboratori să continue această acțiune pentru că, împreună putem ajuta mai mult!

Viorel Vasile, CEO Safety Broker: ”În momente dificile solidaritatea contează cel mai mult, iar vremurile pe care le trăim arată că bunătatea nu ține cont de granițe iar oamenii, indiferent de poziția lor pe hartă, se unesc și îi susțin pe cei care au nevoie. Suntem alături de vecinii noștrii, dar asta nu este suficient. Este de datoria noastră morală să-i ajutăm. Noi ca și companie pornim cu un gest mic, dar împreună, prin mobilizarea, implicarea și responsabilizarea tuturor colaboratorilor și angajaților Safety sperăm să aducem o mică rază de speranță în viețile acestor oameni”.

Pentru că umanitatea începe cu caritatea, ne dorim că gestul nostru să inspire și alte companii din Romania să se implice în astfel de acțiuni.

Îi încurajăm pe toți oamenii de bine, care doresc să ajute să doneze on line prin crucearosie.ro.

​Ajutor pentru Ucraina

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro