Sari direct la conținut

Sean Penn si Meryl Streep, premiati de Sindicatul Actorilor Americani

HotNews.ro

Cei doi au fost considerati Cel mai bun, respectiv Cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatiile din „Milk”, respectiv „Doubt”. SAG a mai premiat si intreaga distributie din „Slumdog Millionaire”.

Decernarea Premiilor Sindicatului Actorilor Americani, acordate numai interpretarilor dintr-un film de fictiune sau o productie de televiziune, ceremonie desfasurata la Los Angeles, a fost o ocazie pentru cei prezenti de a-si manifesta ingrijorarea fata de tergiversarea negocierilor cu producatorii.

Cum pe covorul rosu au fost in acest an superflue comentariile despre ce rochie poarta fiecare – problemele fiind altele -, multi dintre cei prezenti au spus ca ar fi preferabil ca SAG sa se uneasca cu celalalt sindicat al actorilor, AFTRA.

Heath Ledger a fost desemnat Cel mai bun actor in rol secundar, pentru „Cavalerul negru” iar Kate Winslet a fost desemnata Cea mai buna actrita in rol secundar pentru „The Reader”. Si intreaga echipa de cascadori din „Cavalerul negru” a fost premiata la categoria „Stunt Ensemble”.

Ca si la Globurile de Aur, Paul Giamatti si Laura Linney au fost desemnati Cel mai bun actor, respectiv Cea mai buna actrita dintr-un film de televiziune sau mini-serie, pentru „John Adams”, iar Hugh Laurie („House”) si Sally Field („Brothers &Sisters”) au fost fost premiati la categoria Cel mai bun actor/actrita dintr-un serial dramatic.

Tot similar Globurilor de Aur, Alex Baldwin si Tina Fey au fost premiati la categoria actor/actrita dintr-un serial de comedie.

Premiul pentru intreaga cariera i-a fost acordat in acest an lui James Earl Jones.

ARHIVĂ COMENTARII
INTERVIURILE HotNews.ro